Varsinainen referenssilista on vielä tekeillä, joten tässä vain muutamia mainintoja tehdyistä toteutuksista.

Tapahtumia (pari esimerkkiä):

 • Konsultointia: GDPR -konsultointia ja tietosuoja-asioiden kartoituksia.
 • Kartoitus, päällikkö, asiantuntija, ylläpito: Pilvipalvelinratkaisun toteutus SQL -palvelinympäristöön palveluratkaisuna sis WEB-pohjainen tiedostohallintaratkaisu.
 • Asiantuntija: Veeam varmuuskopiointiratkaisun toteutuksia (pilveen ja paikallisesti).
 • Kartoitus, asiantuntija: 4G/LTE yhteyksien parantamista LamisNET:n erillisellä vahvistimella.
 • Kartoitus, asiantuntijapalvelu ja ylläpito: EASY-pilvipalvelinratkaisun toteutus, 4G ratkaisun kartoitus ja toimitus, työasemien uusiminen ja tietojen siirto, palomuuri ja virusturvaratkaisun toimitus. Kokonaisratkaisun suunnittelu, koordinointi ja käyttöopastus sekä toiminnanohjausjärjestelmässä ilmenneen ongelman selvittäminen.
 • Kartoitus, päällikkö- ja asiantuntijapalvelu sekä ylläpito. Verkko- ja palvelinympäristön suunnittelu ja kuituyhteyksien toteutus, WLAN-verkkojen määrittely ja toteutus, internetyhteyksien laadun parantaminen ja uuden ratkaisun käyttöönotto, työasemien ja tulostinratkaisujen asennukset, kytkinlaitteistojen uusiminen, käyttöohjeistuksien tekeminen, kaapeloinnin rakentaminen, ristikytkentöjen uudistaminen, ratkaisun dokumentointi.
 • Kartoitus, asiatuntijapalvelu ja ylläpito. Windows 10 käyttöönotto, tietoturvaratkaisun uudistaminen, palomuurilaitteiston asennus ja määrittely. Uuden tulosturatkaisun toimittaminen.
 • Kartoitus, päällikkö, asiantuntija ja ylläpito. Toimipisteen ICT-ratkaisujen muutto uusiin tiloihin. Laitteistojen asennukset ja siirrot vanhasta toimipisteestä uuteen. Operaattoriratkaisujen kartoittaminen, uusien ratkaisujen tilaaminen ja käyttöönotto, verkkotopologian suunnittelu, toteutus ja dokumentointi (langallinen ja langaton).
 • Asiantuntija. Varmuuskopio- ja varavirtaratkaisun uusitaminen (UPS-laitteistot)
 • Pilvivarmistusratkaisun asennus ja käyttöönotto sekä taloushallinnan ja toiminnanohjauksen käyttöönotto pilviratkaisuna.
 • Asiantuntija. Varmuuskopioratkaisun uudistaminen
 • Asiantuntija. Microsoft 365 palveluun siirtyminen.

Rekisteröidy meidän asiakkaaksi! Maksuton rekisteröityminen mahdollistaa nopean ja ammattitaitoisen IT-tuen tarvittaessa. 50:lle ensimmäiselle rekisteröitymislahjana 10€ S-ryhmän lahjakortti henkilökohtaisesti.

Hei! Oletko jo LamisNetin asiakas? Samalla kun tutustut uusiin nettisivuihin niin käyhän täyttämässä asiakaskysely. Lamisnetin toiminta kehittyy asiakas edellä eli sinun ideat ja palaute on edellytys kehitykselle. Auta meitä palvelemaan sinua ja muita asiakkaitamme entistäkin paremmin. Kyselyn saat halutessasi täyttää anonyymisti, mutta voit myös jättää yhteystietosi. Kyselyyn pääset klikkaamalla alla olevasta painikkeesta "Asiakaskysely".

LamisNET

ICT-konsultointi ja asiantuntijapalvelut
Ohjelmistotuki, Help Desk -palvelut.

Myynti, asennus, ylläpito, konsultointi:
Tietokoneet, oheislaittet, palvelimet,
pilvipalvelimet, tietoturvapalvelut ja varmuuskopioratkaisut ja paljon muuta.

Ismo Lamminpää, +358 40 1636 588,
etunimi.sukunimi at lamisnet.fi

www.lamisnet.fi